Ministrul Apelor a făcut un control pe care nu l-a văzut nimeni. Cum a reacționat când a fost prins cu minciuna

Data actualizării: Data publicării:
ioan-denes

Încă de la prima oră, muncitorii de la Apele Române Argeş-Vedea au ieşit cu bărcile să strângă râul de gunoaie de pe Argeş care ne-a făcut ieri celebri în toată lumea. Nu de alta, dar se ştia că va veni în control însuşi ministrul Apelor şi Pădurilor. Coloana oficială a trecut, însă, fără să oprească, pe lângă muncitorii care curăţau râul.

Întrebat de presă de ce nu opreşte să vadă ce cantitate uriaşă de deşeuri acoperă râul, ministrul Ioan Deneș a explicat că el a vizitat zona înainte de ajungerea jurnaliştilor. Nici presa şi nici muncitorii nu l-au văzut, însă, pe Ioan Deneş în control.

Eu umblu în teritoriu nu să văd numai lucrurile frumoase, bune, ci vreau să văd și lucrurile mai puțin bune”, a spus ministrul.

În acel moment, o jurnalistă i-a reproșat: în momentul în care ați venit pe aici ați trecut pe lângă acumularea de gunoaie care este acolo și ați venit să vedeți doar investiția.

Nu! M-am oprit, dumneavoastră nu erați acolo... nu erați când am ajuns eu...”, a răspuns Deneș.

Jurnaliștii i-au spus însă că au fost acolo și nu l-au văzut.

Noi ne-am oprit acolo cu autoritățile publice județene și am stabilit, încă de ieri stabilisem că vom face acțiuni de genul ăsta, nu numai pe această acumulare, și vor române aici ambarcațiunile și oamenii până la momentul la care se vor îndepărta aceste pet-uri”, a adăugat el.

Jurnaliștii i-au cerut însă ministrului să le pună la dispoziție imaginile cu el în control, iar Ioan Deneș a spus că „avem oameni în jurul nostru care au văzut că ne-am oprit în acel loc”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri