O meduză a fost filmată înotând la suprafață în Veneția, după ce apa canalelor s-a limpezit

Data actualizării: Data publicării:
canal

O meduză a fost filmată în timp ce înota pe un canal din apropierea Pieței San Marco din Veneția, ea fiind încurajată de lipsa oamenilor și a traficului naval, informează CNN.

Filmarea a fost realizată de biologul Andrea Mangoni în ziua de Paște, iar meduza poate fi văzută deplasându-se aproape de suprafață prin apa care este atât de liniștită încât reflectă clădirile care împrejmuiesc canalul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am reușit să filmez o meduză care înota pe un canal din apropierea Pieței San Marco, la câțiva centimetri de suprafața apei", declarat Mangoni pentru Reuters.

Mangoni a adăugat că lipsa traficului naval de canale din cauza epidemiei a dus la apariția multor specii care până acum stăteau ascunse.

Attilio Rinaldi, profesor de biologie la Universitatea din Bologna, a spus că meduza a ajuns pe canalele din Veneția venind din Marea Adriatică, unde este habitatul ei natural.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri