Video&Foto O nouă tornadă în România. Oamenii din zonă au fost avertizați printr-un mesaj Ro Alert

Data actualizării: Data publicării:
tornada 3

O tornadă de mici dimensiuni a fost fotografiată lângă Alba Iulia. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar oamenii spun că astfel de fenomene apar din cauza tăierilor masive de păduri.

tornada 4
tornada 4

FOTO: Facebook / Gradina Mea cu Legume si Fructe

Imagini cu o furtună însoţită de o vijelie care, de la distanţă, arăta ca o tornadă de a trecut, marţi, peste câteva localităţi din jurul oraşului Alba Iulia au fost surprinse de un localnic şi postate pe Facebook.

Tornada de mici dimensiuni a fost neobişnuită pentru localnici, care cred că astfel de fenomene apar din cauza tăierilor masive de păduri, potrivit MEDIAFAX.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Barabantul, Miceştiul şi comuna Ighiu au fost vizitate de o tornadă mai micuţă. Poate se trezesc şi autorităţile locale şi iau măsuri împotriva tăierilor masive de păduri”, a scris un localnic, care a fotografiat tornada de mici dimensiuni.

Populaţia din zonă a fost avertizată, marţi, că urmează o furtună puternică şi printr-un mesaj Ro Alert: ”Cod portocaliu de vreme severă imediată în judeţul Alba – grindină dimensiuni mic şi medii, vijelii, averse ce vor cumula local 35 l/mp, descărcări electrice”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri