Foto Octavian Berceanu semnalează că au reînceput arderile ilegale de deșeuri în jurul Capitalei: „Furnalele metropolei lucrează în draci”

Data publicării:
fum de la deseuri arse, observat peste cladirile din bucuresti, la mare distanta de oras
Fumul de la arderile ilegale de deșeuri se poate vedea din București. Foto: Facebook / Octavian Berceanu

Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii Naționale de Mediu, a postat o serie de imagini pe social media, în care se vede fum gros de la deșeuri arse în localitățile din jurul Capitalei. Fumul se poate observa chiar din București, iar Octavian Berceanu susține că arderile ilegale, pe care a reușit să le oprească pe timpul mandatului său, au fost reluate în forță.

„Îmi cer scuze față de bucureșteni pentru că nu am putut să fac ca locuitorii palatelor Victoriei și Cotroceniului să înțeleagă că respirăm toți același aer! Furnalele metropolei lucrează în draci, ca sa recupereze zilele "dă sărbători trăcute". Pe de altă parte, plămânii noștri sunt obosiți de poluare, gata pregătiți pentru comorbiditate”, a scris Octavian Berceanu miercuri pe Facebook.

„Nu e vina politicienilor ca sunt corupți si incompetenți, că promovează nulități și hoți în instituțiile statului, e mai mult vina mea de cetățean”, a mai adăugat el.

Octavian Berceanu a fost eliberat din funcția de șef al Gărzii de Mediu de premierul Florin Cîțu în septembrie, după ieșirea USR de la guvernare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri