Pedala anti-furt pentru biciclete

Data publicării:
pedala inteligenta green report ro

Connected Cycle, foto: Green Report

Pedala dispune de un dispozitiv GPS încorporat ce poate fi conectat la un smartphone printr-o aplicație. Odată sincronizată, pedala începe urmărirea tuturor datelor despre circulația bicicletei - traseu, viteză, înclinație, calorii arse, chiar și ultimul loc unde a fost parcată - pe care le postează pe ecranul telefonului. Astfel, ori de câte ori bicicleta se află în mișcare, smartphone-ul va primi o alertă și va trece la urmărirea acesteia în mod automat, iar dacă bicicleta este furată vreodată proprietarul o poate urmări în timp real.

La nivel mondial, în fiecare an peste două milioane de biciclete sunt furate, deoarece problema celor mai multe dispozitive anti-furt este că hoții de biciclete au instrumente care le pot elimina. Însă pedala Connected Cycle poate fi înlăturată doar cu o cheie specială, deși instalarea nu durează mai mult de două minute.

Pedala va fi în curând disponibilă pe piață cu o gamă variată de culori – roșu, negru, albastru, verde și portocaliu – însă prețul încă nu a fost stabilit. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri