Prognoza meteo. Temperaturile maxime vor ajunge la 26 de grade Celsius în Capitală

Data publicării:
Vremea meteo soare cu nori decembrie cald agerpres 8127286-1

Foto: Agerpres


În țară

La noapte, norii vor mai lăsa câteva ploi slabe doar prin nord şi nord-vest. Vântul va avea unele intensificări la munte, iar spre dimineaţă se poate forma ceaţă în zonele joase. Temperaturile minime se vor încadra între 1 şi 11 grade.

Mâine vremea va fi frumoasă şi mult mai caldă decât ar trebui la sfârşitul lunii martie. Astfel, maximele termice se vor încadra între 16 şi 25 de grade. Unele înnorări şi ploi slabe vor apărea doar prin nord-vest şi pe la munte. Vântul îşi va face simţită prezenţa din când în când, pe creste dar şi în regiunile vestice şi centrale.

În perioada următoare vom avea parte de vreme foarte caldă. Cele mai ridicate maxime sunt aşteptate vineri, când vor fi peste 25 de grade în mare parte din ţară. Sâmbăta, temperaturile scad, mai ales în Moldova, însă de duminică, începe din nou să se încălzească. Trecător, mai ales în regiunile nordice, la deal şi la munte, vor fi şi averse, însoţite de tunete, fulgere şi vânt alert.


București

La noapte, cerul va fi variabil, vântul slab, iar în zori termometrele vor indica în jurul a 7 grade Celsius.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de încă o zi frumoasă. Temperatura maximă, mai ridicată decât cea de astăzi, se va situa în jurul valorii de 24 de grade. Vântul abia se va simţi, iar presiunea atmosferică va scădea uşor.

Vremea se va menţine frumoasă şi în zilele viitoare în Bucureşti, iar temperaturile vor continua să crească până vineri, când va fi cel mai cald. Maxima va depăşi pragul unei zile de vară şi se va opri la 26 de grade Celsius. În weekend însă, vântul se anunţă activ şi se mai răcoreşte puţin, aşa că termometrele vor indica sub 20 de grade. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri