Străzi inundate în Arad, după un potop de trei ore

Data publicării:
rau din arad

Inundaţie pe mai multe străzi din Arad, după un potop care a durat aproximativ trei ore. Din cauza cantităţii mult prea mari de apă, canalizarea subdimensionată s-a umplut, iar străzile au devenit piscine ad-hoc. Aşa că Poliţia a fost nevoită să ghideze şoferii pe alte rute.

Câteva echipaje ale companiei de apă şi canalizare din Arad, cu ajutorul unor motopompe, au lucrat la curăţarea drumurilor de apa care băltea.

Apa a intrat şi la subsolul Inspectoratului de Poliţie Arad. Apa a urcat pe ţevile de scurgere ale grupurilor sanitare de la arestul de la subsol, aşa că totul a fost inundat.

Cei de la firma de canalizare au lucrat şi aici să rezolve situaţia.

Inundaţii au fost și în Lipova, tot în judeţul Arad. Plouă neîncetat de marți-noapte, ne trasmite un telespectator Digi24 care ne-a oferit şi imagini surprinse chiar miercuri dimineaţă. Vine apa de pe deal, pe străzile Mihai Vteazu şi Cloşca, mai spune telespectatorul.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri