Unde puteți urmări imagini live de la Bâlea Lac, Salina Turda și Sanctuarul de urși

Data publicării:
balea lac

Atunci când vă e dor de munte, puteți vizita virtual Piatra Craiului prin intermediul imaginilor transmise live. De asemenea, puteți urmări imagini în direct de la Bâlea Lac, Salina Turda sau de la Sanctuarul de urși. 

ursi
Sanctuarul de ursi de la Zarnesti

Cu o vedere încântătoare către masivul Piatra Craiului, Plaiul Foii se află la o distanță de circa 12 kilometri de la ieșirea din orașul Zărnești, în apropierea orașului Brașov. De aici se pornește în explorarea Rezervației Naturale Piatra Craiului, zonă de munte formată din calcare și conglomerate mezozoice unde se găsesc specii rare și un peisaj montan deosebit. Pe lângă prezența unor animale sălbatice variate, precum lupi, urși, râși, mistreți, capre negre, cerbi ș.a., în zonă au fost identificate peste 200 de peșteri și avene.

Bogăția traseului a determinat filmarea în regiune a unor scene din filmele Cold Mountain, Drumul Oaselor, Columna, Dacii, iar în anul 2000 a fost produs de către BBC/ Discovery Channel și un film documentar despre acest areal.

balea lac
Balea Lac

Peisajul montan poate fi acum văzut live pe youtube AICI

Alte zone turistice din România de unde se transmit imagini video live prin camerele AXIS sunt: Bâlea Lac, Sanctuarul de urșiSalina Turda.

Bâlea Lac, accesibil de joi doar cu telecabina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri