Noua tabletă de la Huawei, potrivită pentru orice buget şi stil de viaţă şi cu acces la cele mai populare aplicaţii

Data actualizării: Data publicării:
tableta HUAWEI MatePad T10 Articol susținut de Huawei
Foto: Huawei Consumer Business Group România

HUAWEI MatePad T10 este noua tabletă de tip „entry-level”, disponibilă în România la un preț accesibil și  care se alătură seriei HUAWEI MatePad T. Cu un raport calitate-preț excelent, noul HUAWEI MatePad T 10 oferă astfel un display lat HD, de tip Wide Open, cu diagonala de 9,7 inci, integrat discret într-un design elegant și compact.

Combinația dintre procesorul octa-core al EMUI 10.1 și algoritmul avansat face ca această tabletă să ofere o grafică îmbunătățită şi o performanță sporită. Indiferent dacă vrei să citești știrile, să te uiți la videoclipuri sau să faci cumpărături online, poti trece de la o aplicație la alta și te poți bucura de o experiența stabilă și fără sincope.

Tableta HUAWEI MatePad T10 este disponibilă în România la prețul recomandat de 699 lei.

Mii de aplicații pot fi accesate imediat de pe noua tabletă Huawei

Și pe acest dispozitiv, magazinul HUAWEI AppGallery, vine gata preinstalat şi echipat cu cele mai populare aplicații.

AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Magazinul AppGallery vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Iată care sunt doar câteva dintre cele mai importante nume pe care le poți instala și utiliza de pe dispozitivul tău Huawei.

Bestjobs

Cu ajutorul aplicației BestJobs, cei aflați în căutarea unui loc de muncă pot aplica oricând la oricare dintre miile de locuri disponibile.

Utilizatorii pot vizualiza și aplica pentru locuri de muncă sau le pot salva pentru a aplica mai târziu. Ei pot, de asemenea, obține notificări de tip „push” pentru noi joburi care se potrivesc criteriilor de căutare selectate.

aplicație BestJobs, disponibilă în magazinul de aplicații Huawei App Gallery
Foto: Huawei Consumer Business Group România

În același timp, potențialii angajatori au și ei posibilitatea de a accesa instant cererile de angajare.

mobilPay Wallet RO

Aplicația mobilPay Wallet este primul portofel digital românesc, care transformă telefonul mobil sau tableta într-un instrument de plată. Utilizatorii pot să facă plăți prin Scan & Pay sau direct din aplicație, online și offline. Aceștia pot efectua plăți în magazine, își pot reîncărca creditul mobil sau pot efectua plăți catre furnizori publici de utilități.

De asemenea pot să plătească facturi de telecomunicații, Internet și TV, transport public sau își pot achita cumpărăturile la peste 6.000 de magazine online.

Storia - Anunturi imobiliare

Cu aplicația Storia, utilizatorii au acces rapid la milioane de oferte imobiliare din toată țara, pe care le pot accesa ușor direct de pe ecranul tabletei.

Aplicația Storia vine în ajutorul utilizatorilor cu funcționalități precum: localizare pe hartă, personalizarea fiecărei căutări prin folosirea funcției „Desenează pe hartă”, posibilitatea de a salva anunțurile favorite și de a avea un istoric în aplicație.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile din HUAWEI AppGallery, rămâi aproape de website-ul dedicat și de conturile de Social Media.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri