(P) Aplicația de pontaj & HR, iFlow - Obiective 2020

Data actualizării: Data publicării:
Main Photo

iFlow - aplicația de pontaj & HR a cucerit peste 2700 de companii românești deoarece este simplu de folosit. De asemenea, funcționalitățile din aplicație elimină procesele de muncă repetitive și consumatoare de timp. După succesul avut pe plan național, fondatorii aplicației au decis să lanseze iFlow și pentru piața internațională.

Cele mai importante funcționalități ale aplicației de pontaj & HR - iFlow, cu care fondatorii își doresc să convingă piața internațională sunt:

  • Accesul în timp real la informații, de oriunde te-ai afla și de pe orice dispozitiv;

  • Planificarea programului de lucru al angajaților ușor de întocmit cu posibilitatea de a adăuga schimburi și ture de muncă predefinite, de exemplu 12/24, ture de noapte;

  • Calculul automat al orelor suplimentare, conform legislației în vigoare;

  • Self service-ul pentru angajați;

  • Completarea automată a rapoartelor HR, a cererilor și adeverințelor pentru angajați;

  • Evidența organizată a concediilor de odihnă și a concediilor medicale;

  • Posibilitatea de a împărți angajații pe echipe, departamente sau secții și definirea drepturilor de acces în aplicație pentru fiecare tip de utilizator.

Cum funcționează iFlow?

iFlow funcționează pe baza unui abonament lunar, calculat în funcție de numărul de angajați adăugați în aplicație. Nu este necesară cumpărarea unor echipamente scumpe pentru a putea utiliza aplicația. iFlow poate fi accesată de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet fără a necesita instalare.

iFlow face calculele automate din foaia de pontaj și din alte rapoarte HR, păstrează o evidență clară a numărului de zile de concediu de odihnă efectuate sau rămase, a orelor suplimentare și a orelor de învoire. Hardware-ul pe bază de cartele RFID este opțional, aplicația poate calcula foaia de pontaj pe baza planificării programului de lucru sau a pontajului efectuat de către angajați de pe dispozitivele mobile sau de pe desktop.

Fiecare companie poate alege exact ceea ce are nevoie și ceea ce se potrivește cel mai bine cu politica firmei.

Obiectivele aplicației iFlow 2020

Pe lângă lansarea aplicației pe plan internațional, echipa iFlow are și alte obiective pentru anul 2020. De curând au realizat integrarea aplicației de pontaj cu hardware-ul necesar pontajului pe bază de cartele RFID și își doresc ca în acest an să dezvolte mai mult această parte.

O altă funcționalitate majoră la care se lucrează acum, la început de an, este încărcarea și stocarea documentelor în aplicație. De exemplu, documentele pentru concediul medical vor putea fi încărcate direct în iFlow, astfel încât responsabilii să aibă acces în timp real la informațiile din documentele medicale ale angajatului.

Echipa iFlow este motivată încă de la început să construiască o aplicație de pontaj & HR care să se plieze pe nevoile oricărei companii, indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiunile acesteia și în același timp să rămână foarte ușor de folosit. Numărul mare de companii înregistrate în aplicație și feedback-ul pozitiv din partea acestora este cea mai bună dovadă a faptului că iFlow este o soluție completă de pontaj & HR.

Dacă îți dorești și tu o metodă mai eficientă pentru managementul de personal, te vei bucura să afli că aplicația iFlow are o perioadă de probă cu acces gratuit timp de 30 de zile, pentru toți utilizatorii noi. Înregistrează-te acum!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri