(P) Ce face un televizor smart să fie smart. Sfaturi de la Samsung

Data actualizării: Data publicării:
Samsung
FOTO: Guliver/ Getty Images

Nu mai trăi în trecut - un trecut plin de fire, prea multe dispozitive cărora nu le poți ține socoteala și un mediu haotic pentru uitatul la televizor. Este timpul să saluți prezentul prin intermediul televizorului smart. Un TV Samsung smart este un mod simplu și convenabil de a-ți organiza casa și de a te bucura de divertisment... Iar atunci când vorbim de smart, ei bine, putem spune că totul începe cu un TV Samsung QLED, care oferă o conexiune perfectă ce este esențială pentru transformarea modului de vizionare.

Un aspect inteligent, cu mai puține fire

O privire în spatele vechiului tău televizor îți va scoate la iveală cabluri care merg în toate părțile și creează un labirint de confuzie. Nici nu îți poți da seama care cablu duce în ce parte, de la ce este, iar pentru a rezuma, zona TV-ului arată dezordonată. Dar dacă vei decide să scapi de vechiul televizor, un aspect mai elegant și mai inteligent te așteaptă.

Conexiunea invizibilă a unui TV Samsung QLED curăță dezordinea, conectând dispozitivele din camera ta la One Connect Box cu un singur cablu. Odată conectate, nu mai trebuie să îți aduci aminte dacă dispozitivele tale sunt conectate la HDMI, AV1, sau AV2. Detectarea automată recunoaște ce dispozitive sunt conectate, deci nu mai ai ce ghici.

Aceste instrumente elegante, ușor de utilizat te vor asigura că ești liber să stai în pat și doar să te bucuri de televizorul QLED extraordinar.

Relaxează-te inteligent cu telecomanda One Remote Control

Următoarea oprire, telecomenzile. Una pentru televizor, una pentru stereo, una pentru Blu-ray... Dar când va veni momentul, nu o vei putea găsi pe cea de care ai nevoie atunci când ai nevoie. Nu mai căuta sub canapea: telecomanda inteligentă a unui TV Samsung este tot ce ai nevoie. One Remote Control este numită în mod corespunzător după funcția sa de bază, fiind o singură telecomandă care controlează întreaga aventură de vizionare TV. Acesta controlează mai multe dispozitive conectate la televizor, astfel încât să te poți concentra pe ce film să vizionezi în loc să stai să cauți telecomanda și să configurezi televizorul.

Conținutul tău preferat într-un Smart Hub

Pe ce canal a fost acea emisiune interesantă? L-ai salvat, nu? Este greu să-ți amintești unde ai păstrat fiecare film, melodie și emisiune TV și este chiar mai greu să le afișezi pe ecran imediat cum îți amintești de ele. Acum, cu un TV Samsung QLED, vei folosi acea telecomandă One Remote pentru a descoperi, viziona și partaja conținut pe televizorul tău inteligent cu un singur clic. Smart Hub oferă acces la aplicații, filme și muzică interesante prin conexiunea la internet a televizorului inteligent și chiar se conectează la dispozitive de stocare externe. Noaptea ta confortabilă cu prietenii este acum o experiență fără probleme.

Aplicația SmartThings te ajută să urmărești ceea ce îți place

După ce vizionezi o parte dintr-un videoclip pe telefon, vei obosi privind la un ecran așa mici. Dacă vei vrea să schimbi ecranele, cu un televizor normal trebuie să cauți acel video din nou. Aplicația SmartThings de la TV Samsung face acest lucru pentru tine ca să te poți bucura de filme populare, emisiuni TV și videoclipuri în diferite camere ale casei, deoarece ceea ce vezi pe telefon este ceea ce vei vedea pe televizorul QLED. Și nu vorbim doar de telefon; televizorul are capacitatea de a te conecta la numeroase dispozitive. Preia controlul prin aplicația SmartThings și poți trece imediat de la dispozitivul inteligent la televizorul inteligent, fără a pierde o secundă.

A pune smart într-un smart TV

Un TV Samsung smart îți va afișa conținutul dorit într-un aspect la îndemână, o modalitate simplă de a-ți eficientiza experiența TV. Aceasta înseamnă că nu trebuie să te lupți cu dezordinea, cu durerile de cap sau cu un dispozitiv care nu este inteligent. Și, acum, un TV Samsung inteligent devine și mai inteligent cu integrarea SmartThings - mult mai mult decât doar aplicația SmartThings - și TV Bixby, care te va ajuta să găsești conținutul preferat cu ușurință.

Deci, dacă cauți o soluție de divertisment curată și necomplicată pentru camera de zi, dormitor, bucătăria sau toate cele trei, un TV Samsung QLED smart este ceea ce îți trebuie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri