(P) Viitorul. Pe tehnologie înainte

Data actualizării: Data publicării:
banner 580 x 386

Trăim într-o lume în care informația stă la baza dezvoltării unui întreg ecosistem tehnologic. Nivelul de granulare al colectării de informație a crescut odată cu dorința companiilor de a inova și de a deveni acel motor de schimbare a modului în care privim viitorul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2012 Winterberry Group estima un total de 2.7 zettabytes de informație în lume (1 ZB = 10007bytes = 1021bytes) iar în ultimii doi ani, conform studiului DOMO “Data Never Sleeps”, în fiecare zi se genereaza peste 2.5 quintillion bytes sau exabytes, adica nu mai mult sau mai puțin decât 1,000,000,000,000,000,000 biți. Pe zi ce trece nivelul de informație va crește și, odata cu ea și modul în care trăim si ne desfășurăm activitatea. Deja suntem martorii unei explozii de built-in intelligence iar hiperconectivitatea nu face decât să modeleze fiecare industrie în parte funcție de deschiderea pe care o are fiecare jucător în parte și este corect să afirmăm faptul că viitorul aparține celui mai rapid și mai agil dintre noi.

Despre toate aceste lucruri și cu mult mai mult, se va discuta la conferința HPE Discover More 2019 Bucharest din data de 8 mai la Face Club, București si unde încă se mai poate rezerva gratuit un loc doar accesând link-ul de înregistrare. Este ocazia perfectă de a afla de la specialiști din domeniul IT și nu numai, modul în care tehnologia, aplicațiile si afluența de informație aduse împreună pot redefini regulile jocului, pot crea experiențe unice și genera acțiuni mai mult decat eficiente.

Programul conferinței este complex, atingând subiecte interesante structurate în 3 mari teme: Hybrid Cloud, Intelligent Edge și Data Driven, expuse de leaderi din domeniul IT din România si Europa Centrală: Radu Opris, Managing Director, HPE Romania , Gabor Gonda, Managing Director, HPE Central Europe, Violeta Luca, General Manager, Microsoft Romania, Madalin Mihai, Technical Director, Special Telecommunications Service, Marian Ignat, Digital Banking Manger, BCR, Sorin Cheran, HPC and AI Strategist, HPE EMEA.

Pe lânga prezentările generale vor avea loc și secțiuni specializate atingând subiecte printre care Inteligența Artificială și modele analitice, Soluții inteligente de folosire a informațiilor în continua creștere, IoT la nivel industrial.

Odata cu schimbările seismice din domeniul IT, viitorul va aparține întotdeauna companiilor care vor ieși din zona de confort și vor desființa încet încet barierele posibilului. Accelerarea inovației in cadrul oricărei companii, de orice dimensiune și în orice domeniu nu va face decât să optimizeze prezentul și să pregatească un viitor în care tehnologia va sta la baza oricărei decizii de business. Și asta pentru că zettabiții de informație de astăzi și tehnologia pusă la dispoziție de companiile din domeniul tehnologiei informațiilor au dat naștere unei lumi în care inovația și agilitatea în descifrarea datelor joacă un rol decisiv.

Powered by Intel®

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri