Sute de oameni la coadă pentru iPhone 7

Data publicării:
coada iphone

Noile telefoane iPhone, care vor fi lansate pe piaţă mâine în 25 de state, au creat isterie aşa cum era de aşteptat. În multe ţări, fanii Apple s-au aşezat deja la cozi pentru a fi siguri că apucă să-şi cumpere iPhone 7 sau iPhone 7 Plus.

Sute de oameni s-au aşezat la coadă în faţa magazinului Apple din Sydney în aşteptarea noilor telefoane iPhone. Şi-au adus cu ei scaune şi chiar corturi.

„Am venit ieri, miercuri, pe la ora 16:00, şi de atunci stau aici, e ca în tabără. Desigur că iau şi pauze, ascult jazz”, spune o femeie.

La coadă s-au aşezat şi cei care nu ţin atât de mult să cumpere printre primii noul Iphone. Nu ar ezita să-şi vândă locul dacă oferta ar fi bună.

„Dacă aş fi în situaţia să-mi vând locul, probabil că aş cere 4.000 de dolari sau 5.000 de dolari. Dacă mi s-ar da, aş accepta”, spune un bărbat.

Şi în capitala Japoniei, iPhone 7 şi 7 Plus sunt aşteptate cu nerăbdare.

„Încarc constant fotografii pe Instagram aşa că abia aştept să primesc mai multe „like-uri” prin postarea unor poze de o calitate superioară”

„Acum două sau trei săptămâni, în timp ce urcam pe Muntele Fuji, m-a prins ploaia. Telefonul meu s-a udat aşa că sunt foarte fericit că noul iPhone e rezistent la apă”.

„Mai mult decât noul iPhone îmi place să stau la coadă şi de aceea sunt aici”, afirmă un bărbat.

Noile smartphone-uri Apple sunt mai rezistente, au camere foto mai bune şi nu au mufă pentru căşti. Preţul de pornire este 649 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri