VIDEO. „Adevărata mașină a viitorului” care vrea să concureze cu Tesla

Data publicării:
the byton

Foști angajați BMW și Apple au creat o mașină futuristă, pe care au prezentat-o ca fiind „adevărata mașină a viitorului”. Tesla are câteva lucruri de învățat de la ea, scrie Playtech.ro. 

The Byton, compania care oferă șoferilor tablouri de bord cu touchscreen, arată ce ar trebui să simți atunci când te urci într-o mașină. În timp ce pe hârtie mașina electrică nu este chiar o Tesla, în ceea ce privește performanța sau prețul, mașina Byton se detașează considerabil. Prețul de pornire a unei astfel de mașini este de 45.000 de dolari, comparativ cu 35.000 pentru modelul Tesla 3.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Compania din spatele ei speră ca, în viitor, oamenii să aibă mai multă grijă la puterea digitală decât la puterea standard. „Vrem să devenim compania care aduce pe piață prima mașină inteligentă reală”, a spus Carsten Breitfeld, directorul executiv Byton. Mașina futuristă a fost prezentată la ediția CES de anul acesta, din Las Vegas.

Citiți aici mai departe.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri