VIDEO. Bărbatul care susține că Pământul este plat a încercat din nou să zboare în spațiul cosmic. Iată ce a ieșit din tentativa lui

Data publicării:
1521951258564

Mike „Nebunul” Hughes, californianul insistent care vrea să demonstreze că Pământul e plat, a încercat încă o dată să își probeze teoria. Ce a ieșit din tentativa lui?

La 61 de ani, se poate spune că Hughes, șofer de limuzină, a devenit un obișnuit al luptei cu morile de vânt.

Până acum, bărbatul a construit mai multe rachete pentru a se lansa în spațiul cosmic, însă încercările s-au dovedit a fi o serie de eșecuri periculoase sfârșite pe o targă la spital.

În noiembrie 2017, Mike Hughes a mai încercat o nouă lansare, însă diverse probleme de legalitate l-au făcut să își tergiverseze bravada. Până sâmbătă, 24 martie 2018, când Hughes a ajuns în deșertul Mojave cărând în remorcă o altă rachetă construită în garajul său și a încercat încă o dată o călătorie spațială, transmite Asocciated Press, citată de Vice.com.

Numai că la puțin timp după lansare, racheta s-a defectat și a intrat în picaj.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În mod miraculos, Mike Hughes a scăpat și de această dată cu viață, fiind însă spitalizat de urgență.

„Dacă mă bucur că am făcut-o? Cred că da”, a declarat după incident americanul.

Hughes a construit prima rachetă a construit-o în 2014, iar în urma lansării a fost spitalizat timp de două săptămâni din cauza rănilor. Cu toate acestea, el a susținut că e singurul care a zburat, în timp ce astronauții sunt actori plătiți care sunt filmați în studiouri. 

Apoi, în 2017, a lansat o campanie de strângere de fonduri pe Kickstarter, reușind să convingă oamenii să doneze peste 300 de dolari din cei 150.000 propuși. Pe o altă pagină, Go Fund Me, el a strâns aproape 8.000 de dolari.

Hughes a mai spus că NASA este controlată de „masonii pământului-rotund” și că Elon Musk face „rachete false” din dirijabile.

Deși a recunoscut că încă mai are multe de învățat despre cum se construiește o rachetă, acesta s-a remarcat în 2002 printr-o săritură cu limuzina, fiind inclus în Cartea Recordurilor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri