Simona Halep eliminată în semifinale de la Wuhan

Data actualizării: Data publicării:
2016 Wuhan Open - Day 5
Foto: Gulliver/GettyImages

Simona Halep, cap de serie numărul 4, a fost eliminată de Petra Kvitova în penultimul act al competiției din China. Sportiva din România a fost învinsă în două seturi: 1-6, 2-6.

2016 Wuhan Open - Day 5
Foto: Gulliver/GettyImages

Abonații RCS & RDS pot urmări partida gratuit LIVE pe Digi Sport 2.


KVITOVA - HALEP 6-1, 6-2. GAME, SET și MECI. Simona Halep a fost eliminată. Petra Kvitova o va întâlni în finală pe Dominika Cibulkova.

KVITOVA - HALEP 6-1, 5-2. Simona nu renunță la luptă. Cu un voleu superb, cea mai frumoasă lovitură a meciului, Halep a reușit să o încurce pe Kvitova, și să salveze o minge de meci!

Kvitova - Halep 6-1. 5-1. Joc absolut senzațional al Petrei Kvitova, care face absolut tot ce vrea pe teren. Simona nu știe cum să schimbe jocul pentru a o bloca pe adversară iar aceasta s-a detașat în setul al doilea.

Kvitova - Halep 6-1, 4-1. BREAK PETRA! Sportiva din Cehia a luat un avans considerabil după un lung de linie la care Halep nu a mai avut ce face. De fapt, au fost multe momente în care Petra a lăsat-o fără reacție pe Simona.

Kvitova - Halep 6-1, 3-1. Petra și-a securizat break-ul, după un game destul de disputat în care, din nou, precizia sportivei din Cehia a făcut diferența. Simona nu mai are voie să facă pași greșiți.

Kvitova - Halep 6-1, 2-1. BREAK KVITOVA! Petra este într-o formă foarte bună iar asta se vede în precizia loviturilor. Moment greu al semifinalei pentru Halep, care trebuie să reintre rapid în meci.

Kvitova - Halep 6-1, 1-1. Kvitova continuă seria loviturilor precise, chiar dacă este clar că Simona joacă mult mai bine față de primul set. Precizia a costat-o însă pe sportiva noastră, în timp ce Petrei îi intră toate loviturile.

Kvitova - Halep 6-1, 0-1. Simona a început tare setul al doilea, a condus cu 40-15, Petra a revenit, a egalat, dar Halep nu a mai iertat șansa pe care a avut-o și este la conducere în setul al doilea.

Kvitova - Halep 6-1. GAME și SET PETRA KVITOVA. Sportiva din Cehia și-a câștigat propriul serviciu și are 1-0 în semifinala de la Wuhan.

Kvitova - Halep 5-1. Primul game câștigat de Simona în această semifinală. Mult mai atentă la serviciu, sportiva noastră a alternat loviturile și Petra nu a mai avut ce face.

Kvitova - Halep 5-0. Petra și-a câștigat fără emoții serviciul și s-a distanțat.

Kvitova - Halep 4-0. BREAK PETRA! Simona a fost aproape de primul game câștigat din acest meci, dar greșelile, mai ales pe serviciul al doilea, au costat-o foarte mult. Kvitova, mai calmă și parcă mai concentrată, a returnat de fiecare dată bine și a profitat de spațiile libere lăsate de Simona. Moment dificil pentru Halep.

Kvitova - Halep 3-0. Cel mai disputat game de până acum. Halep a fost condusă, a revenit de la 0-30, a avut minge de break, dar sportiva din Cehia a contracarat foarte bine. Petra s-a impus, până la urmă, datorită unui as.

Kvitova - Halep 2-0. BREAK PETRA! Halep, la fel ca și în sfertul cu Keys, a început mai slab, a reușit să salveze o minge de break, cu lovituri stânga-dreapta, în lung de linie, dar nu a mai avut ce face la un forehand al Petrei.

Kvitova - Halep 1-0. Petra a început bine semifinala, a avut 40-0, Simona a încercat să reintre în game, dar nu a reușit.

Actualizare: A început a doua semifinală de la Wuhan, cu Petra Kvitova la serviciu.



Partida dintre Simona Halep și Petra Kvitova va începe nu mai devreme de ora 14:00.

Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două jucătoare, Simona Halep fiind cea care le-a câştigat pe precedentele trei.

Halep s-a impus cu 6-2, 6-2 (2013, New Haven, finală), 6-7, 6-3, 6-2 (2014, Madrid, semifinale) şi cu 6-4, 3-6, 6-3 (2016, Fed Cup).

Turneul Campioanelor se va desfășura în perioada 23-30 octombrie și va fi transmis în direct de Digi Sport.

După ce a făcut pasul în penultimul act al turneului de la Wuhan, Halep a spus că este o mândrie pentru ea să fie prezentă pentru a treia oară la rând la Turneul Campioanelor, competiţie la care a obţinut calificarea, după înfrângerea de miercuri suferită de Carla Suarez Navarro.

„Ştiam că va fi un adversar foarte puternic, dar am jucat foarte bine azi, am returnat bine. M-am bucurat de timpul petrecut pe teren şi le mulţumesc celor prezenţi. Sunt foarte fericită că m-am calificat la Turneul Campioanelor. E un lucru fantastic că m-am calificat 3 ani la rând la Turneul Campioanelor. Sper ca anul acesta să fie mai bine ca anul trecut. Sper să fiu bucuroasă şi să mă simt bine”, a declarat Simona Halep.

În prima semifinală, Dominika Cibulkova din Slovacia a învins-o pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, în trei seturi: 3-6, 6-3, 6-4.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri