Șoferul care a agresat un biciclist în trafic în București a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
bataie trafic
Bătaie în trafic în București. Foto: Captură video

Șoferul care a dus pe capotă un biciclist mai bine de un kilometru pe o stradă din Sectorul 6 din București a fost reținut pentru 24 de ore. După scandalul din trafic dintre cei doi bărbați, conflictul s-a încheiat la secția de poliție.

"În urma evenimentului înregistrat la data de 6 ianuarie, în care un şofer agresează un biciclist în trafic pe o stradă din Sectorul 6, facem precizarea că şoferul autoturismului a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Un şofer şi un biciclist au avut un conflict, joi, în urma unor şicanări în trafic. La final, biciclistul s-a urcat pe capota maşinii, moment în care şoferul a pornit maşina şi l-a transportat pe acesta peste un kilometru.

"Din verificările preliminare reiese faptul că a avut loc un incident între un biciclist livrator şi un conducător auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenţia cu privire la modul de deplasare în trafic. Biciclistul s-ar fi urcat pe capota maşinii, agăţându-se şi fiind transportat pe o distanţă mare, până în apropierea Secţiei 20 de Poliţie", arată sursa citată.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri