Video S-a turnat asfalt pe primii 300 de metri din drumul expres Galați-Brăila. Ministrul Grindeanu laudă constructorul român

Data actualizării: Data publicării:
Muncitori toarnă asfalt pe drumul expres Galați-Brăila pe 3 aprilie 2023.
Primii 300 de metri de asfalt au fost turnați pe drumul expres Galați-Brăila. Foto: Facebook/ Captură video

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a prezentat imagini cu asfaltarea primilor 300 de metri din drumul expres Galați-Brăila, un proiect care ar trebui să fie gata anul viitor.

Ministrul Transporturilor spune că lucrările sunt gata pe jumătate, iar acum a început etapa turnării covorului asfaltic.

"Primii 300 de metri de asfalt au fost așternuți astăzi pe Drumul Expres Galați-Brăila. Antreprenorul român ajuns la un stadiu fizic de 50% al lucrărilor, a început turnarea covorului asfaltic în zona girației de la km 1+524 (conexiune cu drumul de legătură de la Podul Brăila). Potrivit contractului circulația pe Drumul Expres Brăila-Galați trebuie deschisă la sfârșitul lunii aprilie a anului viitor", a scris Grindeanu pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Drumul expres Galați-Brăila ar urma să aibă o lungime de aproape 11 kilometri.

Conform caietului de sarcini, partea carosabilă va fi formată din câte două benzi de câte 3,5 metri pe fiecare sens și o zonă mediană de 3 metri cu câte 0,75 metri spațiu pentru parapete.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri