500 de suporteri turci sunt așteptați la București. Măsuri sporite de securitate

Data publicării:
4614942-AFP Mediafax Foto-ODD ANDERSEN

Aproximativ 500 de suporteri turci sunt aşteptaţi pe Arena Naţională. Pentru a evita incidente similare cu cele produse înaintea meciului România-Ungaria, autorităţile române au luat măsuri sporite de securitate.

Aproape 1.200 de poliţişti vor asigura ordinea în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, a Gării de Nord, a punctelor de frontieră şi pe traseele de deplasare, în apropierea locurilor de cazare ale suporterilor, în zonele turistice şi de agrement, precum şi pe căile de acces in Arena Naţională.

Trafic restricționat în Capitală

Meciul România-Turcia restricţionează Traficul în Capitală, începând cu ora 15:00.

Poliţia Rutieră vă recomandă să evitați Strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

De asemenea, traficul va fi restricţionat pe Strada Vatra Luminoasă, între Şoseua Mihai Bravu şi strada Pierre de Coubertin, dar şi pe Strada Pierre de Coubertin, între Şoseua Iancului şi Rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena.

Folosiți rutele ocolitoare şoseaua Mihai Bravu - şoseaua Iancului - şoseaua Pantelimon, dar și bulevardul Unirii - bulevardul Basarabia - bulevardul Chişinău - şoseaua Pantelimon.

România – Turcia este în această seară, de la 21.00, pe Arena Națională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri