Acuzații dure ale lui Franck Ribery după ce a pierdut „Balonul de Aur”: „Nu a fost fotbal, a fost o decizie politică”

Data publicării:
203077 203077 ribery balon de aur 1

 

Eu am câştigat tot ce se putea câştiga, cu Bayern şi individual. Ronaldo nu a câştigat nimic. Nu îmi pare rău că nu am primit trofeul, dar doare puţin. Meritam să câştig Balonul de Aur. Era clar că Ronaldo urma să câştige. Perioada de votare s-a prelungit cu două săptămâni. Asta nu s-a mai întâmplat înainte. Nu a fost fotbal, a fost o decizie politică”, a spus Ribery, care în 2013 a câştigat campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, UEFA Champions League, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al cluburilor.

Franck Ribery a menţionat, în interviul acordat jurnalului Abendzeitung din Munchen, că în echipa ideală a anului ar fi trebuit să se afle mai mulţi jucători de la Bayern Munchen, nu doar trei. „Sunt doar trei jucători de la Bayern. Este absurd. Muller merită să fie acolo, la fel şi Alaba, Schweinsteiger şi Robben. Am câştigat cinci trofee şi am făcut istorie. În plus, în echipă nu este niciun jucător de la Borussia Dortmund. Unde sunt Gotze şi Lewandowski? Nu se poate aşa ceva”, a adăugat francezul, conform Daily Mail.

Franck Ribery, în vârstă de 30 de ani, s-a situat pe locul trei în finala pentru Balonul de Aur din 2013, cu 23,36 la sută din voturi, după portughezul Cristiano Ronaldo (27,99 la sută) şi argentinianul Lionel Messi (24,72 la sută).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri