Adrian Cruciat, antrenorul lui Begu, neagă insultele Carolinei Garcia: "99% nu este reală informaţia"

Data publicării:
irina begu GettyImages-485212994

 

Irina Begu - Foto: Gulliver/Getty Images

Conform presei străine şi a unor postări de pe reţelele de socializare, sportiva din 22 de ani din Franţa ar fi numit-o "ţigancă" pe jucătoarea noastră.

"99% nu este reală această informaţie. Garcia a mai avut meciuri pe muchie de cuţit cu Irina şi nu s-a pus niciodată problema de aşa ceva. În timpul comentariului, nu am auzit nimic. Am vorbit cu Irina. Caroline nu a încercat să o contacteze, iar ea este concentrată pe turneul de la Charleston", a spus antrenorul româncei, în exclusivitate pentru Digi Sport. De notat că la acest turneu Cruciat a rămas la Bucureşti, nefăcând deplasarea alături de eleva sa.

"Pierd cu brio în fața acestei țigănci nenorocite, o să vezi" ("Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir" / "I successfully lose against this gypsy bitch, you'll see"), ar fi spus Caroline Garcia, iar vorbele sale au fost descifrate de mai multe publicații.

Sute de mesaje ale românilor au fost publicate ca reacții la ultimele postări ale sportivei din Franța, de la "Să îți fie rușine" sau "Sper să fii suspendată pentru multă vreme", până la afirmații jignitoare ori cu aceeași tentă rasistă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri