Adrian Mutu: Păcat că pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa naţională

Data publicării:
piturca mutu 2965765 mediafax foto cosmin dan-58522

"Istoria echipei naţionale e simplă şi se rezumă doar la doi antrenori mari: Iordănescu şi Ienei. Ei au calificat naţionala la un campionat mondial. Ceilalţi trebuie respectaţi. Păcat că pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa naţională. Şi nu numai în ceea ce mă priveşte pe mine. Amintiţi-vă ca şi cu Hagi a avut conflicte. Mai cred ca selecţionerul trebuia să stingă conflictul... cu Săpunaru şi că Radu Ştefan şi Rădoi trebuiau convinşi să îşi ajute ţara azi. Şi împreună reuşeam lucrul ăsta. Echipa naţională nu e nici a mea, nici a lui Victor Piţurcă! E a românilor. Sunt sincer şi vă spun din toată inima că mi-aş fi dorit enorm, dar enorm, ca în seara asta să lupt pentru ţara mea. Iubesc tricoul cu tricolor. Să nu mă înţelegeţi greşit. Sunt trist, nu patetic. Să vă spun că am urlat ca un nebun în faţa televizorului?! Dar asta a fost. Un meci de fotbal. Ce va fi e mai important acum. Pentru că, vă asigur, nu mă despart înca de ceea ce iubesc cel mai mult: echipa naţională", se arată într-un mesaj postat de Adrian Mutu pe contul său de Facebook.

Mutu a postat un mesaj şi la pauza meciului de la Bucureşti, în care sublinia că este nervos şi frustrat: "Nici nu vreţi să ştiţi ce nervi am!!! Mi-e necaz sunt frustrat cum vreţi voi, dar Piţi cum e??!!!sper sa revenim hai romaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa totul sau nimic".

Piţurcă: Mutu să facă glume cu familia lui

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, aseară, că Mutu nu l-a respectat şi a subliniat că în acest moment este foarte greu ca fotbalistul de la Ajaccio să fie convocat la echipa naţională.

"Nu comentez ce spune un fost jucător al echipei naţionale, poate se transferă la altă echipă, joacă, marchează şi poate va fi convocat. În momentul ăsta e mai greu să fie convocat. Dacă se bagă să facă glume, să facă cu familia lui, nu cu mine. Astfel de glume pot să fac şi eu. Nu m-a respectat. Mutu să joace la echipa lui de club şi pe urmă să vorbească că el să fie selecţionat. I-am trecut cu vederea anumite scăpări şi nu am spus niciodată adevărul despre asta", a declarat Piţurcă.

La 16 noiembrie, Adrian Mutu a postat, pe contul său de Facebook, o fotografie a selecţionerului Victor Piţurcă, al cărui chip fusese înlocuit cu cel al actorului britanic Rowan Atkinson, care îl interpretează pe Mr. Bean. Atunci el a precizat că această fotografie i s-a părut "simpatică" şi că a dorit să destindă atmosfera.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri