Adrian Mutu pleacă în India. A lăsat Petrolul pentru FC Pune

Data publicării:
Adrian Mutu-Mediafax Foto-Victor Ciupuliga


Nu mai discutaţi cu mine pentru că nu mai stăpânesc de niciun fel problema. Mutu se duce la foarte bine”, a spus Gheorghe Mulţescu, antrenor Petrolul.

Mutu se înscrie pe o listă lungă de fotbalişti români care au lăsat gloria de o parte şi au ales banii din campionatele exotice. Fost jucător în Coreea de Sud, Ianis Zicu nu l-ar urma în India pe Mutu, cel cu care a împărţit vestiarul atât la Petrolul, cât şi la echipa naţională.

Dacă ai avea şi tu o ofertă asemanatoare cu cea a lui Mutu din India, i-ai da curs? Probabil că nu în India, probabil în Asia, în oricare alt parte, dar nu în India. Ei abia îşi formează un campionat, din câte ştiu. Eu am 30 de ani şi îmi doresc să mai joc cinci ani. Dacă oferta ar fi foarte avantajoasă, poţi da curs şi unei astfel de oferte. Orice jucător s-ar duce în orice colţ al lumii dacă ar câştiga foarte mulţi bani, iar cei care nu recunosc sunt ipocriţi”, a spus Ianis Zicu, jucător la ASA Tg. Mureş.

Transferul in India i-ar putea aduce Briliantului si un ultim episod de glorie: după ce se termină campionatul în decembrie, ar putea juca din nou pentru Fiorentina. FC Pune se află sub patronajul grupării viola, iar Adrian Mutu va avea parte de un meci de retragere de la echipa la care şi-a petrecut cei mai buni ani ai carierei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri