Adrian Mutu, prezentat oficial la Pune City

Data publicării:
mutu tricou pune city 30 07 2015

And the long wait is finally over. Welcome our Marquee player Adrian Mutu for this ISL- Indian Super League season. Can't wait to see you spell your magic on ground! #WelcomeMutu #LiveToWin

Posted by FC Pune City on Thursday, July 30, 2015

Lunga aşteptare a luat sfârşit. Îi urăm bun venit jucătorului nostru vedetă Adrian Mutu pentru această ediţie a Indian Super League. Abia aşteptăm să-ți vedem magia pe teren”, au scris indienii pe Facebook.

Mutu, în vârstă de 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu gruparea indiană FC Pune City, însă el nu a putut evolua la această echipă, în prima ediţie a ISL, deoarece contractul său a fost înregistrat prea târziu.

La 23 mai, Mutu declara că mai are contract trei luni cu gruparea indiană FC Pune City, la care se va prezenta, în iulie, pentru pregătirile dinaintea sezonului.

FC Pune City a încheiat pe locul 6 din opt echipe prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India. În sezonul 2015, care va începe la 5 octombrie, echipa indiană va fi antrenată de fostul internaţional englez David Platt. Mutu va fi coleg la FC Pune cu ivorianul Didier Zokora, fost la Saint-Etienne, Tottenham şi FC Sevilla.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri