Adrian Mutu vrea să devină antrenorul naționalei

Data publicării:
483107 483107 adi mutu

 

Declaraţia lui Mutu l-a pus în dificultate pe şeful FRF.

Știu că nu are licența pro, trebuie să își ia licența pro și bineînțeles că îmi doresc ca asemenea jucător să aiba posibilitatea să împărtășească după aceea jucătorilor, în primul rând la nivel de echipe de club, apoi bineînțeles să facă pasul spre echipele naționale”, a răspuns Răzvan Burleanu.

„Vreau să mai joc măcar doi ani şi, uşor-uşor, să mă “împrietenesc” cu meseria de antrenor. Visul meu este să fiu, la un moment dat, selecţionerul echipei naţionale şi chiar nu am de gând să-l trec la capitolul “regrete”!”, a adăugat Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Fostul dinamovist nu a renunţat încă la ideea de a juca pentru echipa naţională, dar nu ar face asta pentru a-l depăşi pe Gică Hagi în topul golgheterilor all-time. Cei doi se află la egalitate, cu câte 35 de goluri.

„Hagi îşi are locul său, eu pe al meu. Statisticile sunt pentru suporteri, nu pentru mine. Adrian Mutu nu ar mai îmbrăca tricoul galben pentru a-l întrece pe Hagi în clasamentul golgheterilor naţionalei, ci doar petru a fi titular. Dacă ar fi să aleg între un meci de-al naţionalei în care să joc 10 minute şi să înscriu golul cu numărul 36 la naţională şi unul în care să fiu titular, l-aş alege pe cel din urmă”, a încheiat Adi Mutu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri