Alina Dumitru și Cristian Gațu vorbesc despre sport pe înțelesul copiilor

Data publicării:
alina 20dumitru-33704

În emisiunea de sâmbătă, Cristian Gaţu îi povesteşte Mirunei despre cât de greu este să faci performanţă şi recunoaşte că pentru asta, uneori, trebuie să sacrifici şi lucruri foarte dragi, inclusiv familia. Iar când vine vorba despre cele mai emoţionante momente din viaţa sa, marele sportiv îşi aminteşte tot episoade legate de handbal.

JURNAL PENTRU COPII. Cristian Gațu spune că mai mult ca orice iubește sportul | DIGI24

În schimb, în ediţia de duminică, la „Jurnal pentru copii”, Alina Dumitru, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2008, multiplă campioană europeană și medaliată cu bronz la campionatele mondiale, recunoaşte că mai mult decât sportul îşi doreşte o familie. Și-ar dori, de asemenea, să-și antreneze la judo propriul copil.

Și nimeni nu ştie mai bine decât ea ce important este sportul, mai ales la vârste fragede, întrucât ea însăşi îl practică de când era foarte de mică şi firavă, ceea ce i-a atras şi porecla pe care a purtat-o toată copilăria - „Pici”.

Aşadar, sâmbătă şi duminică, de la ora 9.30, la „Jurnal pentru copii”, emisiune prezentată de Sara şi Radu, două întâlniri frumoase, cu oameni mari, şi la propriu şi la figurat, alături de multe alte subiecte şi invitaţi interesanţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri