All Star Game, spectacol de zile mari

Data publicării:
all 20star 20game-55869

Aproape 4.000 de spectatori au urmărit partida în care „Nordul" şi „Sudul" au terminat la egalitate, 114-114. Fanii au avut şansa să-şi vadă şi favoriţii la lucru, 4 din cei 5 titulari ai „Sudului" au provenit de la Universitatea Craiova. Doi dintre ei, sârbul Rade Dzambic şi americanul Travis Bureau au primit şi premii individuale, primul câştigând concursul de aruncări de 3 puncte, iar cel de-al doilea pe cel de slam-dunk, una dintre atracţiile serii.

MVP a fost desemnat Dominique Archie, jucător al echipei BC Timişoara, care a marcat nu mai puţin de 38 de puncte pentru echipa „Nordului". A fost prima ediţie a „All Star Day". Evenimentul a început de dimineaţă, cu sesiunea de antrenamente, dar şi o premieră pentru „All Star", „Meciul Speranţelor", şi acesta încheiat la egalitate, 112-112.

Cel mai gustat moment de către public a fost în sfertul patru, când pivotul Virgil Stănescu a dat startul la Harlem Shake. La final, toţi jucătorii au primit diplome şi trofee din partea organizatorilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri