Amical Italia – România, la 21:45. Tricolorii vor să obțină o victorie de moral

Data publicării:
picture-torje italia sigle.jpg-604-423-1-85 1

Gabriel Torje, Osmanlispor: „E un meci important pentru noi, chiar dacă este un amical, e cu o echipă calificată la europene, o echipă valoroasă. Trebuie să ne măsurăm forțele cu echipe valoroase ceea ce ne va arăta la ce nivel suntem pentru campionatul european.”

Venite la fix două săptămâni după tragedia din clubul bucureştean Colectiv, atentatele de la Paris au pus pe gânduri şi jucătorii echipei naţionale. Franţa este chiar gazda campionatului european de vara viitoare.

UEFA ar putea schimba ţara organizatoare a turneului din raţiuni de securitate, este una dintre temerile oficialilor Federaţiei Franceze după atentatele de la Paris.

Cristian Săpunaru, Pandurii: „Vă dați seama că este înfiorător să vezi... ieși cu familia, te duci seara la un restaurant și ești măcelărit.”

În amicalul cu Italia, tricolorii vor folosi tricouri speciale, în memoria victimelor tragediei din Colectiv. Numele tuturor victimelor au fost inscripiţionate pe numerele de pe tricourile de joc.

România va fi susțintă de circa 4000 de fani.

România nu a mai învins Italia din 1989, iar ultimele două meciuri dintre cele două naţionale s-au terminat la egalitate, 1-1. Naţionala lui Conte a pierdut un amical vinerea trecută, 1-3 cu Belgia.  

14 este locul ocupat de România în clasamentul FIFA. Italia se află pe 13.  

Echipele probabile

Italia: Buffon - Darmian, Bonucci, Chiellini, Antonelli - El Shaarawy, Soriano, Marchisio, Candreva - Eder, Pelle.
Selecționer: Antonio Conte 

România: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Găman, Raț - Hoban, Pintilii - Torje, Budescu, Maxim - Fl. Andone
Selecționer: Anghel Iordănescu 

Citiți și GHIDUL SUPORTERILOR CARE VOR FI PREZENȚI LA AMICALUL ITALIA - ROMÂNIA


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri