Andrei Ponta, campion la karting

Data publicării:
10590535 818663091506913 7055641190736069046 n

Foto: Facebook Victor Ponta

Victor Ponta a ajuns în Bacău cu câteva zeci de minute înainte de începerea concursului şi a mers direct în cabină pentru a-i ura succes fiului său. Pe tot parcursul competiţiei, prim-ministrul nu şi-a luat ochii de la el şi i-a analizat din tribună fiecare mişcare.

Bineînteles că am emoții, de fiecare dată când vin la o cursă a lui Andrei, dar azi m-am bucurat cu atât mai tare că a ieșit campion și înseamnă că 2014 e un an bun”, a spus Victor Ponta.

Deşi este el însuşi un pasionat al raliurilor, premierul spune că nu i-a dat niciun sfat fiului său. A lăsat totul pe seama antrenorului.

Are antrenor care îl sfătuiește mult mai bine decât mine. Important e că acolo, pe pistă nu contează cum îl cheama și al cui băiat e, se concurează cu toți ceilalți în mod egal și acolo se descurcă singur și fără altcineva, asta e cel mai important”, a mai spus Victor Ponta.

Chiar dacă la ultima probă a concursului s-a clasat pe locul al doilea, Andrei Ponta a ieșit în acest an campion național, după ce în 2013  ocupase locul al doilea. Vizibil emoţionat, Andrei s-a dat jos de pe podium abia după ce "tata" i-a făcut o poză.

„A fost foarte bine, m-am bucurat că am câştigat campionatul, chiar dacă am luat locul doi acum”, a spus Andrei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri