Sari la conținut

Anghel Iordănescu îl invită pe Iohannis la meciul cu Danemarca

Întrebat dacă îl invită pe Iohannis la meciul cu Danemarca, Iordănescu a spus: "Să nu amestecăm fotbalul cu politica. Suntem aici să-i facem fericiţi pe toţi românii. Echipa naţională este a tuturor şi noi avem obligaţia să le aducem bucurie. Dar dacă îi face plăcere, cu dragă inimă, e bine primit în orice moment. Oricine ar fi câştigat îi lansam această invitaţie de a veni la meci. De altfel, noi ieri am participat la vot, ne-am îndeplinit această obligaţie, acest drept din Constituţie. În rest, noi avem nevoie să fie alături de noi cei care iubesc fotbalul. Iar noi avem obligaţia de a-i face să ne iubească".

Naţionala României va întâlni Danemarca, într-un meci amical, marţi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegători.