ASA Târgu Mureș a câștigat Supercupa României

Data publicării:
474640 474640 axente

 

Ardelenii au deschis scorul prin Mircea Axente, care a înscris din apropiere, după o centrare excelentă a fostului stelist Pawel Golanski. Tamaş, Varela şi Cojocaru au reacţionat greu la mingea trimisă de polonez, iar atacantul vicecampioanei a profitat şi a marcat. 

Steaua: Cojocaru - Râpă, Tamaş, Varela, Toşca - Muniru (Mihalcea '74), Neagu (Tahar '68) - Iancu (Grădinaru '44), Stanciu, Chipciu - Tudorie. Antrenor: Mirel Rădoi

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Golanski (Hanca '84), M. Constantin, Bejan, Brandan - Gorobsov, Muresan, N'Doye - Varga (Pedro '60), Romario (Manolov '90+3)- Axente. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Stanciu '69 / Varga '45, Golanski '53, Mureşan '65, Constantin '68, Romario '69

Înaintea începerii meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului selecţioner Angelo Niculescu.

Acesta a fost primul şi ultimul meci la ASA Târgu Mureş pentru antrenorul Dan Petrescu, care va pleca în China. De asemenea, acesta a fost primul meci oficial la Steaua şi pentru Mirel Rădoi.

Declarațiile antrenorilor

A fost o lună incredibil de grea, am făcut miracole, am cumpărat 12 jucători, după care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. N'Doye s-a antrenat doar 4 zile şi a jucat excelent. Am avut probleme mari, a trebuit să schimb ceva pentru că echipa nu a arătat foarte bine la antrenament. Steaua a fost mult mai bună în prima repriză, am fost marcaţi de evenimente, dar i-am certat zdravăn la pauză. Le-am zis: vreţi să plec de acum? Şi s-a văzut. Este foarte greu să plec acum. Dacă nu erau acele probleme mă gândeam să rămân, chiar dacă era o ofertă extraordinară pentru mine şi familia mea. N-am niciun mesaj pentru Becali, eu mi-am făcut datoria pe unde am fost. Lui Rădoi îi urez multă baftă în cariera lui de antrenor, va avea presiune mare. Nu ştiu cum e în China, sper să fie ca în Rusia”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Mediafax.

Trebuie să ne aducem aminte că am întâlnit o echipă care a trecut printr-o perioadă dificilă şi care s-a motivat mai mult decât noi. Eu şi staful suntem vinovaţi pentru acest rezultat, poate că nu am reuşit să îi motivăm pe jucători pentru această partidă. Nu ne putem ascunde în spatele motivului că am fi obosiţi după cantonament, şi ASA e în aceeaşi situaţie. Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat în această seară. Felicitări celor de la ASA că au ştiut să fie mai motivaţi decât noi!”, a spus Mirel Rădoi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri