Au început războiul psihologic

Data publicării:
sport 20psihologic-41775

Căpitanii celor două formaţii, Nemanja Maric şi Mihai Silvăşan, au început duelul declaraţiilor înaintea partidei de la Cluj. În ciuda celor două înfrângeri suferite în faţa Oradei în decurs de doar două săptămâni, Silvăşan crede că echipa sa poate să treacă peste aceste episoade şi să obţină calificarea în Final Four.

„Putem să o luăm ca şi cum ar fi jumătatea meciului, deci la pauză au iei şase puncte. Avem toate şansele să revenim. Vom pregăti foarte bine meciul retur şi acasă sperăm să câştigăm la mai mult de şase puncte", a declarat "căpitanul" clujenilor, Mihai Silvăşan.

De cealaltă parte, Maric nici nu concepe ca Oradea să nu înceapă noul an, aşa cum a încheiat 2012, cu o victorie.

„De fiecare dată ne propunem să începem cât mai bine posibil şi la fel să şi terminăm. Meciul împotriva Clujului nu a fost unul oarecare, a fost împotriva unei dintre cele mai bune echipe din România, însă modul prin care am învins-o reprezintă faptul că suntem o echipă bună şi valorosă", a spus Maric.

După înfrânegrea suferită în campionat cu BC Timişoara, CSM Oradea a bifat în turul cupei a 11-a victorie consecutivă din sezon, zece în campionat şi una în Cupa României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri