AUDIO. Discuția dintre turnul de control și pilotul lui Kobe Bryant, înainte de prăbușire: „Zburați prea jos!”

Data actualizării: Data publicării:
elicopter kobe
FOTO: Twiiter

Elicopterul în care se aflau Kobe Bryant și alți opt oameni zbura prea jos, cu câteva minute înainte de prăbușire, reiese din discuția dintre turnul de control și pilotul aparatului.

Dacă, inițial, acesta a confirmat că are condiții bune de vizibilitate, cu aproximativ un minut înainte de prăbușuire, operatorul de la radar a devent impacientat pentru că nu mai primea niciun mesaj de la elicopter, iar aparatul urma o rută inexplicabilă.

Turnul de control: Elicopter 72EX (n.r elicopterul lui Kobe Bryant), aici Turnul Ban Nuys, vânt ușor, vizibilitate 2 1/2, altitudine maximă 1100', altimetrul Van Nuys 30.16. Cale liberă către Van Nuys Class D nord-est de-a lungul autostrăzii 118, direcția vest. Contactați-ne când va aflați în condiții de vizibilitate sau când ați trecut de Van Nuys D.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pilot: Aici 2EX, anunțăm când suntem în condiții de vizibilitate, apoi menținem cursul pe 118, în acest moment suntem la 1400' și suntem la 0235.

Pilot: 2EX către turnul de control: putem începe - mergem înainte și începem procedura de întoarcere către sud-vest pentru 101?

Turnul de control: Elicopter 72EX, aprobat. Treceți în condiții de vizibilitate VFR (n.r. zbor de vedere)?

Pilot: Condiții de vizibilitate, zburăm la vedere la 1500 altitudine, aici 2EX.

Radar Socal: Elicopter 72EX, da, urmați un cod 1200. Așadar, solicitați monitorizarea zborului?

...

Radar Socal: Elicopter 72EX, unde... comunicați ce intenții aveți.

....

Radar Socal: Elicopter 72EX, tot zburați prea jos pentru a vă putea urmări în acest moment.

....

Radar Socal: Elicopter 72EX, aici Socal...

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri