Aur și argint mondial pentru România la canotaj

Data actualizării: Data publicării:
canotorii

Echipajul feminin de dublu vâsle categorie uşoară al României, format din Ionela-Livia Cozmiuc şi Gianina-Elena Beleagă, a obţinut medalia de aur, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori, de la Plovdiv. Este a doua medalie pentru România la Plovdiv, după ce Marius-Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au luat argintul la dublu rame masculin, relatează News.ro.

Cozmiuc şi Beleagă au încheiat cursa cu timpul 6:50.71. Pe poziţia a doua s-a clasat un echipaj american, iar pe trei a terminat un echipaj olandez.

Cele două românce şi-au păstrat titlul mondial cucerit anul trecut la Sarasota-Bradenton, SUA.

Echipajul masculin de dublu rame al României, format din Marius-Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, a obţinut medalia de argint, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori, de la Plovdiv. Medalia de aur le-a revenit croaţilor Martin Sinkovic şi Valent Sinkovic.

Echipajul din România a fost cronometrat cu timpul 6:16.90, iar croaţii 6:14.96.

Tot sâmbătă, echipajul feminin de patru rame, format din Mădălina Hegheş, Iuliana Buhuş, Mădălina Caşu şi Roxana Parascanu, a ocupat locul 5 în finala B şi a încheiat competiţia pe locul 11.

La patru vâsle feminin, Elena Logofătu, Georgiana Vasile, Nicoleta Paşcanu şi Simona Radiş s-au clasat pe locul 4 în finala B şi au încheiat competiţia pe locul 10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiți și: 

România a obţinut şapte medalii la Campionatele Europene de canotaj, fiind liderul clasamentului pe naţiuni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri