Azi se decide ultimul loc de play-off: ASA Târgu Mureș sau CSMS Iași?

Data publicării:
56d1688495f9cfb459000002

 

Noul regulament din Liga 1 nu ne-a ţinut în suspans în sezonul regulat, clasamentul rupându-se destul de devreme. Cu două etape înainte de consumarea celor 26 de etape, doar trei formaţii mai luptau pentru prezenţa în play-off.

CS U Craiova a înregistrat însă doar o remiză pe terenul Pandurilor, astfel că pentru ultimul loc disponibil se vor bate în ultima rundă CSMS Iaşi şi ASA Târgu Mureş.

Cu toate că poate fi considerată una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1, bifând 12 meciuri la rând în campionat fără înfrângere (ultimul eşec a venit în faţa Chiajnei, în octombrie 2015), formaţia lui Nicolo Napoli nu se poate gândi la ea ca la o favorită pentru obţinerea biletelor de play-off. Asta pentru că ieșenii au nevoie de o victorie pe terenul Stelei pentru a nu depinde de jocul rezultatelor.

Cum campioana vine după un eşec usturător la Voluntari, este de aşteptat ca ieşenilor să le fie foarte greu să învingă. Dacă nu vor obţine un succes pe terenul roş-albaştrilor, se mai pot califica doar în măsura în care ASA nu va învinge pe FC Botoşani, pe teren propriu.

Cele două formaţii pot termina şi la egalitate sezonul regulat, în condiţiile în care CSMS ar pierde cu formaţia lui Reghecampf, în timp ce mureşenii ar obţine doar o remiză în disputa lor. În acest caz, tot echipa lui Mutu va merge mai departe, având avantajul meciurilor directe. Cele două echipe au remizat la Târgu Mureş, scor 1-1, în timp ce în Copou vicecampioana s-a impus la limită, cu 1-0.

Steaua - CSMS Iaşi şi Târgu Mureş - Botoşani sunt în direct în această seară, de la ora 20:30. Prima confruntare va fi în direct pe Digi Sport 1, în timp ce meciul al doilea va fi transmis de Digi Sport 2.

LIGA 1. Petrolul va începe playout-ul cu patru puncte

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri