Barcelona - Bayern Munchen: 0-3. Germanii se califică în finală cu scorul general de 7-0

Data publicării:
barca-1

Barcelona a sperat degeaba la o minune în returul semifinalei UEFA Champions League cu Bayern Munchen. Nemţii le-au predat catalanilor o nouă lecţie de fotbal, au învins şi pe Nou Camp şi vor juca finala de pe Wembley contra rivalei Borussia Dortmund.

Cei mai fanatici suporteri ai Barcelonei au sperat la o minune în returul cu Bayern Munchen de pe Nou Camp, însă nemţii au spulberat iluziile catalanilor. Cu Messi lăsat pe banca de rezerve, Pedro şi Xavi au avut singurele ocazii la poarta lui Neuer, apoi Bayern a pus stăpânire pe joc.

Repriza a doua a început cu golul lui Arjen Robben, de neoprit pentru Adriano.

Oaspeţii au răsucit cuţitul în rana catalanilor în ultimele 20 de minute: Pique a trimis în propria poartă după centrarea lui Robben, apoi Thomas Muller a închis tabela la un 3-0 usturător pentru echipa care în urmă cu doi ani făcea legea în Europa.

7-0 este scorul general, iar Bayern se pregăteşte pentru finala de pe 25 mai cu Borussia Dortmund.


Antrenorul oaspeților, Jupp Heynckes, confirma înainte de meci că nu va odihni niciun titular de bază, pentru a nu risca emoții nedorite pe Camp Nou. Totuși, șase jucători bavarezi erau la un singur cartonaș galben distanță de suspendarea în finală.

Barcelona pierduse un singur meci pe teren propriu în acest sezon, în toate competițiile, cu Real Madrid (1-3), în Cupa Spaniei. Mai mult, catalanii câștigaseră ultimele zece meciuri de pe teren propriu în fața adversarilor din Germania. 19 victorii, o remiză și şase eșecuri era bilanțul general al Barcei în fața nemților.

Echipe:

Barcelona (4-3-3): Valdes - Alves, Pique, Bartra, Adriano - Xavi, Song, Iniesta - Pedro, Messi, Sanchez/Villa. Antrenor: Tito Vilanova

Bayern (4-2-3-1): Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martinez, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery - Mandzukic.Antrenor: Jupp Heynckes

Meciul Barcelona-Bayern Munchen pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri