Barcelona – Real Madrid se joacă diseară, de la 22.00, în direct pe DigiSport 1

Data publicării:
2602clasico-51591

Dacă va înscrie, starul portughez va deveni singurul fotbalist care reuşeşte să marcheze în șase partide consecutive cu Barcelona, în deplasare. În schimb, Messi are nevoie de două goluri pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe reuşite în „El Clasico”.

Un duel mult mai important se dă însă între cele două echipe. După 1-1 în tur, Barcelona şi Real Madrid dau bătălia decisivă pentru un loc în finala Cupei Spanei. Catalnii nu trec prin cea mai bună perioadă a sezonului. Au primit gol în fiecare din ultimele 11 meciuri şi au suferit o înfrângere neaşteptată în UEFA Champions League, 0-2 pe terenul lui AC Milan.

„Când înfrunți un rival de dimensiunea Barcelonei, nu conteazã momentul. Am jucat cu ei vara, ne-am înfruntat și în ultimele luni ale anului, acum ne întâlnim la mijlocul sezonului. Cred nu are nicio importanță”, a declarat Jose Mourinho, tehnicianul madrilenilor.

„Știm de ce este capabilă Real Madrid. Ei trebuie să marcheze, așa că ne așteptăm să ne atace încă de la început. Noi suntem pregătiți să le facem față”, a spus antrenorul secund al Barcelonei, Jordi Roura.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri