Baschet: BC Timişoara pierde în prelungiri la Cluj

Data publicării:
s08 20infrangere 20in 20prelungiri 20280113-46297

În direct la Digi24 Timişoara, U Mobitelco Cluj şi BC Timişoara au oferit cel mai spectaculos meci al etapei în Liga Naţională de baschet. A fost nevoie de prelungiri, pentru ca echipa gazdă să se impună.

Leii au început mai bine partida de la Cluj. Au câştigat primul sfert, iar după 15 minute aveau un avantaj de 8 puncte. Numai că finalul primei reprize a fost al gazdelor. Clujul a intrat la cabine cu avantaj, după un atac fructificat pe ultima sirenă.

Repriza a doua a fost una de care pe care. Ardelenii au păstrat conducerea pe tabelă, dar alb-violeţii puteau da lovitura pe final. La 79-79, Robert Sarovic a ratat de sub panou chiar în ultima secundă.

În prelungiri, clujenii au avut un plus de concentrare şi de prospeţime. Zlatko Jovanovic n-a mai avut rezervă, pentru că Tudosă s-a accidentat, iar timişorenii au abordat cele cinci minute cu patru jucători aproape de eliminare. Cu 3.000 de fani în spate, gazdele au câştigat repriza suplimentară cu 16-5.

Pentru BC Timişoara este cea de-a treia înfrângere a returului, iar etapa viitoare, alb-violeţii vor primi replica liderului, CSM Oradea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri