Baschet. Confruntare pentru un loc în final-four

Data publicării:
s13 20pt 20un 20loc 20in 20final 20faur 20281212-41005

Numai patru zile libere avut leii din Banat, ca să îşi petreacă sărbătorile de Crăciun. Alb-violeţii s-au întors la antrenamente, pentru că îi aşteaptă dubla cu CSU Sibiu, care îi poate duce în final-four-ul Cupei României.

"Sunt meciuri speciale, într-un moment special, pentru că suntem în mijlocul sărbătorilor. Nu am avut timp nici de pauză, dar nici de muncă", a prefaţat jocul Srdjan Jovanovic.

La prima experienţă ca antrenor principal, tehnicianul sârb îl va avea ca secund pe Djordje Komadinic, aflat şi el la începutul carierei pe banca unei echipe de seniori. Sârbul de 32 de ani nu este însă la primul contact cu gruparea bănăţeană.

"I-am văzut anul trecut, la semifinale şi finale, am venit la acele meciuri aici. În plus, am prieteni care au jucat aici. Rade Dzambic e unul dintre ei. Cunosc performanţele echipei de anul trecut, ia sezonul acesta trebuie să le depăşim", a spus Komadinic.

Duelul dintre BC Timişoara şi CSU Sibiu va fi şi unul al antrenorilor. Srdjan Jovanovic a debutat ca secund sub comanda lui Miload Perisic, la naţionala Egiptului.

"Îl cunosc foarte bine, îi ştiu filosofia de joc. Dar pe parchet nu va fi un duel unu la unu, între mine şi el, va fi o confruntare de cinci la cinci la cinci – echipa noastră contra echipa lui", a declaratJovanovic.

Împotriva Sibiului vor debuta şi cei doi jucători transferaţi de BC Timişoara în această iarnă. Dacă Garry Gallimore se antrenează deja de o săptămână cu alb-violeţii, Daniel Tudosă a revenit la Timişoara după doi ani de pauză.

BC Timişoara – CSU Sibiu se dispută sâmbătă, de la ora 17:00, la Sala Constantin Jude. Meciul va fi transmis, în direct, de Digi24 Timişoara. Înainte şi după joc, veţi putea urmări o ediţie specială a emisiunii Divizia Locală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri