Baschet. În căutarea revanşei

Data publicării:
s16 20in 20cautarea 20revansei 20230113-45411

"Vorbim de o echipă în formă, extrem de puternică, poate cea mai puternică a campionatului. Au suferit şi ei o serie de modificări faţă de meciul tur, dar şi-au păstrat piesele de bază", a caracterizat adversarul Srdjan Jovanovic.

Clujul are în echipă cel mai bun pasator al campionatului. Fundaşul Derek Wright Junior are o medie de 7,2 pase decisive pe meci. Timişorenii nu se vor putea baza pe Andrei Căpuşan, a cărui accidentare din meciul cu Energia Rovinari ar putea să îl ţină departe de teren tot sezonul.

"Căpuşan nu va juca la Cluj. Mai trebuie să consulte un medic. În acest moment, nu ştim cât mai trebuie să stea pe margine, sau daca trebuie operat", a confirmat Srdjan Jovanovic.

Pentru Garry Gallimore, meciul de la Cluj, trebuie să fie unul al confirmării. Canadianul a reuşit cu Energia cel mai bun meci al său de când a sosit la Timişoara, însă a recunoscut că îi va fi imposibil să mai joace la fel ca în urmă cu un an.

"Sunt un jucător complet diferit acum. De când m-am operat, nu mai sunt la fel de exploziv, a trebuit să îmi schimb stilul de joc. Sunt la 100% din potenţialul pe care îl mai pot atinge acum, dar nu mă mai pot compara cu ce eram în urmă cu două sau zece luni", a spus Gallimore.

U Cluj – BC Timişoara se dispută vineri, de la ora 20:00. Meciul va fi transmis în direct la Digi24 Timişoara. Înainte şi după joc veţi putea urmări o ediţie specială a emisiunii Divizia Locală

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri