Baschetbalistul Andrei Lefter a murit după patru zile de comă, la doar 23 de ani

Data publicării:
andrei lefter csu sibiu

Ploieşteanul Andrei Lefter a încetat din viaţă în această după-amiază, la Spitalul Judeţean Sibiu. Pe această cale, CSU Ploieşti şi toţi cei care l-au cunoscut pe Andrei, foşti coechipieri, antrenori şi suporteri, ţin să transmită sincere condoleanţe familiei îndoliate, în aceste momente grele”, se arată în comunicatul formaţiei campioane, CSU Ploieşti.

La rândul său, echipa CSU Atlassib Sibiu a transmis un mesaj de condoleanţe: „CSU transmite condoleanţe familiei îndoliate. CSU Atlassib Sibiu îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului nostru jucător, Andrei Lefter. Ne exprimăm regretul faţă de această grea pierdere a familiei. Transmitem şi noi, pe această cale, sincere condoleanţe şi familiei şi apropiaţilor lui Andrei”.

Bachebalistul Andrei Lefter a fost găsit căzut pe stradă, marţi, şi a fost internat de urgenţă în Spitalul Judeţean Sibiu, cu multiple fracturi şi traumatisme craniene. El se afla deja în comă, potrivit Mediafax.

„Pacientul este în comă profundă, ventilat mecanic. Practic, este ţinut în viaţă de aparate şi medicamentele administrate”, a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă.

Potrivit acestuia, investigaţiile amănunţite au arătat că pacientul a suferit multiple traumatisme şi fracturi craniene, care i-au provocat coma profundă, dar şi escoriaţii şi echimoze pe abdomen şi membre.

Nimeni nu ştie exact ce s-a petrecut cu sportivul, iar poliţiştii nu au continuat cercetările având în vedere că leziunile suferite demonstrau că a căzut de la înălţime şi nu a fost victima unei infracţiuni cu violenţă.

Un tânăr care locuieşte în căminele studenţeşti din zona în care a fost găsit sportivul marţi şi care a sunat la 112, a declarat că l-a văzut în timp ce era întins pe jos, plin de sânge şi cu cioburi de sticlă în palmă, dar era deja în comă şi nu i-a putut spune ce a păţit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri