Becali a anunțat că ia în calcul intrarea în insolvență a Stelei

Data publicării:
gigi becali

 

Patronul campioanei a vorbit marți seara, în direct la Digi Sport Special, despre investițiile pe care le va face la echipă. Participarea în cupele europene e esențială pentru viitor. „M-am mai îndulcit. Să zicem că sunt dispus să dau maximum două, trei milioane din buzunar. Două, trei milioane pe an, la fotbal. Dacă nu fac rețetă financiară, nu din Champions League, că poți să faci rețetă și din Europa League, să dau maximum două, trei milioane din buzunar... Că Steaua e echipă grea, nu Dinamo, Iași, Voluntari. Steaua e echipă care consumă 500.000 de euro lunar numai salarii, asta înseamnă șase milioane numai salarii. Plus nu știu ce, buget de opt milioane. Și dacă nu fac rețetă să bag două, trei milioane maximum eu, dau echipa lui Boroi, lui Zisu. Și gata. Dacă nu o vor, o bag în insolvență și o las. Ce, credeți că sunt tâmpit?!”, a spus Becali.

Patronul Stelei a anunțat și faptul că e nemulțumit de prestația echipei, dar mai are răbdare, fiind de părere că disputele directe cu Astra vor decide soarta titlului.

Steaua joacă astăzi (miercuri, 9 martie) cu Astra în turul semifinalelor. Meciul a început la ora 17:00 și este transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Steaua mai întâlnește Astra în etapa a doua a play-off-ului, duminică, 13 martie, de la ora 20:30. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri