Bihor vs. Argeş

Data publicării:
sport 20mioveni-53946

Cu patru victorii în ultimele cinci jocuri de pregătire, tehnicianul s-a arătat optimist înaintea returului, şi a fixat ca obiectiv să castige primele patru etape.

„Toate meciurile sunt foarte grele, eu le-am explicat băieţilor. Trebuie să facem tot ce depinde de noi ca să câştigăm, trebuie să jucăm şi bine pentru că în pregătiri am arătat că jucăm foarte bine. Una peste alta, eu sunt convins că toate meciurile vor fi pe viaţă şi pe moarte şi noi trebuie să fim pregătiţi", a declarat antrenorul orădenilor, Marian Pană.

Pe victorie mizează şi conducerea clubului deşi CS Mioveni a rămas aceiaşi echipă incomodă chiar dacă a pierdut în iarnă mai mulţi jucători cu ştate vechi în prima ligă.

„Va fi un meci greu, întâlnim o echipă bună care la începutul campionatului avea ambiţii la promovare la fel ca şi noi. Sper să fie un meci pe care noi să-l câştigăm", a spus preşedintele FC Bihor, Şerban Morcan.

Luceafărul Felix are şi ea parte de o etapă de foc în prima etapă a returului. Mânjii pregătiţi de Florin Farcaş vor evolua sâmbătă pe terenul celor de la FC Argeş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri