BOX. Meciul dintre Lucian Bute și Jean Pascal a fost amânat. Românul s-a accidentat la mână și va fi operat

Data publicării:
LUCIAN BUTE MFAX

"Meciul rămâne în planurile noastre. Lucian trebuie să fie operat până la sfârşitul săptămânii. După operaţie vom şti mai multe cu privire la perioada de convalescenţă", a declarat pentru rds.ca directorul de comunicare al grupului Sportscene, David Messier

Acesta a adăugat că Bute a avut dureri la mâna stângă în ultimele zile, ceea ce îl împiedica să se antreneze la intensitatea dorită. "A fost văzut de medici şi verdictul a venit în această dimineaţă. Trebuie să fie operat pentru a i se scoate fragmente de os de la mâna stângă. Recuperarea va dura mai multe săptămâni", a spus Messier.

Accidentarea nu atrage anularea meciului lui Bute cu Pascal, ci doar amânarea acestei confruntări. "Lucian se va vindeca şi îl vom vedea în ring, împotriva lui Jean Pascal", a explicat Messier.

Confirmarea amânării meciului a venit și dinspre tabăra lui Pascal. "Am fost informat că Bute s-a accidentat la mâna stângă. Mi s-a spus că va fi operat. Deocamdată vestea este foarte proaspătă. Accidentările se întâmplă în box, a păţit asta şi Pascal anul trecut. Meciul va fi amânat", a spus Yvon Michel, promotorul lui Pascal.

Bute va fi operat joi

Clubul Interbox a anunţat că Lucian Bute va fi operat "probabil joi". "Este păcat, pentru că era cel mai bun cantonament din cariera lui Bute. Nu a fost o lovitură în special, ci o acumulare. Durerea la mâna stângă nu se diminua în ciuda antiinflamatoarelor", a declarat David Messier.

Până pe 1 aprilie fuseseră vândute 15.000 de bilete pentru meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, ce era programat în 25 mai, la Montreal. Promotorii sperau ca sala să fie plină la evenimentul considerat unul din cele mai importante, dacă nu chiar cel mai important din istoria boxului din Quebec.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri