Brazilia, scoasă din calcul de Pele. Fostul mare fotbalist mizează pe Spania și Germania la Cupa Mondială

Data publicării:
pele pronostic

Pele nu vede Brazilia campioană mondială la turneul final la care este chiar gazdă. Cel mai bun marcator din toate timpurile mizează pe două dintre forţele europene, Spania si Germania, în detrimentul naționalei Braziliei.

Autor a 12 goluri în 14 meciuri disputate la 4 turnee finale, triplul câștigator al competiției nu exclude rezultatele surprinzătoare.

„Cele mai bune două echipe care vin la Campionatul Mondial sunt, în viziunea mea, Spania şi Germania. Spania pentru că are o echipă compactă şi de opt ani se bazează pe acelaşi grup şi Germania pentru ca evoluează foarte bine. Trebuie respectate Anglia şi Italia, pentru că la turneul final este loc de surprize”, a spus Pele.

Nici rivalii de-o viaţă ai ţării gazdă nu au fost trecuţi cu vederea. Messi, Aguerro şi Di Maria au şansa lor.

„Din America Latină nu putem uita de Argentina. Este o naţională care ţinteşte mereu să ajungă în finală. Chile poate fi, de asemenea, o surpriză”, a adăugat Pele.

Ultimul campionat mondial castigat de Argentina a fost in 1986, in Mexic. Nicio reprezentativă din Europa nu a câștigat trofeul atunci când turneul final s-a desfășurat în afara Bătrânului Continent.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri