Brazilia va juca un amical cu Africa de Sud, un omagiu adus lui Nelson Mandela

Data publicării:
187852 187852 brazilia nationala

 

Meciul amical cu Africa de Sud va fi ultimul pe care gazda Campionatului Mondial îl va disputa înainte ca Scolari să anunțe lotul convocat această competiție.

Scolari a cerut Federației să programeze un meci amical cu o selecționată africană puternică, pentru a pregăti meciul cu Camerun, cu care Brazilia va da piept în grupa A a Mondialului de anul viitor. În afară de Camerun, Brazilia mai este în grupă cu Mexic și Croația.

De aceea, brazilienii negociază înainte de turneul final alte două meciuri amicale, unul cu o selecționată europeană apropiată ca stil de joc și valoare de Croația - care ar putea fi Serbia -, precum și cu una din selecționatele din America Centrală care au învins Mexicul în preliminariile pentru CM 2014 (Costa Rica, Hondurassau Jamaica - ultima a făcut doar remiză cu mexicanii), scrie digisport.ro.

Deși meciul cu Africa de Sud va servi ca pregătire a selecționatei „auriverde” pentru Mondiale, Scolari a declarat, săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că meciul va fi ocazia perfectă pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Mandela.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri