C.T. Popescu după victoria Simonei Halep în sferturi la Roma: Alexandra Dulgheru nu a mai avut forță să lupte

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea

Cristian Tudor Popescu: „Firește că avea prima șansă Simona, nu degeaba e numărul doi mondial, așa cum pretind anumiți imbecili din această țară, însă nu știu ce să simt acum, bucurie pentru că Simona urcă spre vârful de încredere și determinare pe care îl avea anul trecut pe vremea asta, când s-a dus până la acea finală istorică cu Șarapova la Rolland Garros sau tristețe pentru că Alexandra nu a mai reușit să își adune forțele și mințile după meciurile excepționale pe care le-a făcut aici la Roma. Acum a arătat lipsa de prospețime, luciditate și nu a putut să ofere un meci frumos, memorabil, așa cum asteptam, în fața numărului doi mondial.

Makarova este un adversar extrem de greu și întreg parcursul a fost foarte greu aici al Alexandrei și faptul că a scos-o, e un cadou făcut Simonei pentru că Makarova e o adversară foarte dificilă pentru Simona, meciurile au fost foarte grele pentru Simona, deci da, e cumva explicabil că nu a mai avut forța să lupte cu aceeași prospețime acum Alexandra și atunci ne rămâne totuși bucuria.

Jocul defensiv, agresiv, cu mingi trimise spre linii, spre tușe, mingi deranjante continuu, deși au fost multe schimburi pe punct, Simona nu a jucat leneș niciun moment, de fiecare dată a schimbat direcția de atac când a avut ocazia și a pus-o pe Alexandra în criză de timp, a ajuns târziu la minge. Parametru a fost numărul de greșeli forțate, peste 20 făcute de Alexandra Dulgheru”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri