Sari la conținut

C.T.Popescu: Simona Halep s-a schimbat, e arogantă și încăpățânată. Joacă meschin și e zgârcită în joc

„Kristina Mladenovic, care a învins-o acum a spus același lucru ca și cea ce a învins-o la Roland Garros, e extraordinar să bat o jucătoare atât de bună ca Simona Halep. De-aia spun că a ajuns bună de bătut.

Nu e bine ce se întâmplă cu Simona. Am scris despre ea primul editorial, „Mangusta”, pentru că vedeam în fata asta niște calități ieșite din comun, atât ca joc cât și ca psihic. S-a schimbat și nu în bine. În cursul acestui meci, antrenorul Kristinei Mladenovic a venit de trei ori la bancă. În pauza primului set a venit la bancă și i-a zis Kristinei să bage primul serviciu. De la prima minge a făcut ce i-a spus antrenorul și a câștigat cu 6-0. A spulberat-o și în setul trei, Simona s-a agățat, tot Mladenovic a dominat-o, punându-i zece scurte, procedeu la care Simona nu știe să răspundă. Tremură, se ofilește toată.

La Simona nu a venit nimeni. În schimb, a făcut gesturi la antrenor, exprimând frustrarea, gesturi foarte neplăcute, a și spus niște lucruri Simona. S-a schimbat, e arogantă, e încăpățânată, încearcă să joace tenisul ăla unic pe care îl știe ea de pe fundul terenului, nu vrea să învețe nimic. Cu atitudinea pe care o are nu îmi place cum privește, cum se comportă. Or fi și banii foarte mulți care s-au adunat.

Are niște idei fixe, crede că cu jocul ăla de anul trecut, o țăcăneală superioară. Acea plăcere cu care juca tenis unde s-a dus? Acum joacă meschin, crispată, e zgârcită în joc. Așteaptă mai degrabă greșeala adversarei și când are ocazia de a lovi decisiv nu o face. Nu știu de ce nu își mai găsește detașarea, relaxarea aia de fată îndrăgostită de tenis de anul trecut. Dacă va accepta că ceva nu e în regulă, se mai poate. Oricând poate să schimbe ceva și să fie din nou Simona noastră”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citiți și: Simona Halep, eliminată de la Birmingham
Pe aceeași temă