Sari la conținut

Ce planuri au Simona Halep și Horia Tecău la Rio

Locul 2 feminin în clasamentul WTA şi câstigătorul Turneului Campionilor la dublu şi-au propus să aducă României medalii la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Cei doi vor face pereche la dublu mixt. Simona Halep va juca şi la simplu în timp ce Horia Tecău şi Florin Mergea vor evolua împreună la dublu.

Simona Halep: „Este unul dintre obiectivele mele mari în anul următor. Îmi doresc să joc și mixt cu Horia sau cu Florin, dar cu Horia am mai jucat și ne știm cât de cât. Sper să aducem o medalie țării”.

Horia Tecău: „La olimpiadă voi participa în două probe. Este foarte important pentru noi, pentru palmaresul nostru, pentru România, să câștigăm o medalie de aur la Rio. Avem șanse reale și la simplu fete, și la dublu băieți, și la dublu mixt ”.

Ion Țiriac: „Dacă nu-ți cunoști partenerul o să fie mai greu, dar având în vedere valorile individuale pe hârtie, totdeauna există o șansă ”.

Simona Halep şi Horia Tecău au mai evoluat împreună în 2015 la dublu mixt la US Open, dar ar putea să facă pereche și la Roland Garros sau la Wimbledon. 

Citiți și:

Ion Țiriac: România poate câștiga chiar două medalii la tenis la JO de la Rio