Chile câștigă pentru prima oară în istorie Copa America

Data publicării:
chile campioana - digisport

 FOTO: digisport.ro

Vidal a ratat prima ocazie a meciului: a profitat de o respingere greşită a lui Demichelis, dar şutul său din voleu a fost respins de Romero. Aguero a replicat, dar lovitura sa de cap la colţul scurt nu l-a surprins pe Bravo.

Martino a întâmpinat prima problemă în minutul 29, atunci când a fost nevoit să îl scoată de pe teren pe Di Maria, care a acuzat probleme musculare. Cel care l-a înlocuit, Lavezzi, a semnat şi ultima ocazie a primei reprize: a şutat în forţă din careu, dar Bravo a fost din nou la post.

Finalul primelor 90 de minute a fost unul încins: Alexis a reluat din voleu puţin pe lângă poartă, în minutul 82, iar Higuain a trimis în plasa laterală la ultima fază a timpului regulamentar.

În prelungiri, singura mare ocazie i-a aparţinut lui Alexis, care nu a profitat de o greşeală mare a lui Mascherano, şi a trimis peste poartă.

La penalty-uri, gazdele au avut nervii mai tari şi s-au impus cu 4-1, după ce din lotul Argentinei au ratat Higuain şi Banega. Ultima execuţie a fost una specială. Alexis l-a învins pe Romero cu o „scăriţă” şi l-a lăsat pe fostul său coleg de la Barcelona, Lionel Messi, fără niciun trofeu câştigat cu echipa naţională.

Un rezumat al partidei transmise în direct de Digi Sport puteți viziona aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri